Sleutelen onderweg

Pech onderweg

Kan het ook handiger?

In fietsland Nederland zou je zoiets verwachten. Maak pech wat minder onaangenaam……
Maar nee, dit kwam in tegen in Italië, op een knooppunt van meerdere routes. Een stellage waar je een fiets aan op kunt hangen en voorzien van de noodzakelijk gereedschappen. Tevens een prima fietspomp, met manometer en geschikt voor de gangbare ventielsoorten.

Kan het ook handiger?

In fietsland Nederland zou je zoiets verwachten. Maak pech wat minder onaangenaam……
Maar nee, dit kwam in tegen in Italië, op een knooppunt van meerdere routes. Een stellage waar je een fiets aan op kunt hangen en voorzien van de noodzakelijk gereedschappen. Tevens een prima fietspomp, met manometer en geschikt voor de gangbare ventielsoorten.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *